Over Randy

Hallo. Mijn naam is Randy Dononvan en ik neem je graag mee in mijn persoonlijk verhaal in het fitnessen.


Sinds ik klein ben heb ik al een grote liefde voor sport. Mijn gehele jeugd (nog steeds) ben ik al verliefd op voetbal. Maar natuurlijk, we zijn jong en we zien vanalles op social media en tv. Mijn gedachte was op het gegeven moment.. Als hij dit kan bereiken, waarom zou ik dit dan ook niet kunnen? En zo is de liefde in fitnessen ontstaan. Graag neem ik je mee in mijn persoonlijke evolutie en hoop ik dat we samen ook een verhaal over jou kunnen schrijven. 

1e ervaring

Zoals ik reeds verteld heb was ik vroeger vooral een voetballer. Op zekere leeftijd had ik de interesse om in spiermassa bij te komen aangezien ik vond dat iedereen in de sportschool er altijd zo stoer uitzag. Na lang aarzelen, twijfelen en onderzoek doen naar hoe ik het best het fitnessen zou aanpakken had ik eindelijk de stap gemaakt om mijn 1e abonnement aan te schaffen. Mijn gedachte was:'Ik ben sportief en voetbal al zolang, dat fitnessen wordt een eitje'. Ik kan jullie meedelen dat dit destijds enorm was tegengevallen. Ik voelde me als een kind die in een zwembad werd gedropt zonder ook maar 1 zwemles gehad te hebben met als gevolg dat ik ging verdrinken (figuurlijk gezien). Het gevoel van onwennigheid overheerste. Rondom me zag ik allemaal afgetrainde mannen en slanke meisjes die vol zelfvertrouwen oefening na oefening uit hun hoed toverde terwijl ik op Youtube moest opzoeken wat een dumbbell was en wat ik er allemaal mee kon doen. Na een periode van ups en downs had ik voor mezelf beslist dat ik een soort van begeleiding nodig had puur om mezelf structuur te geven zodat ik zou weten hoe ik het fitnessen precies zou moeten aanpakken. 
Progressie 

Nadat ik eindelijk structuur begon te krijgen in het fitnessen en me meer bewust begon te worden van hoe ik de voeding moest toepassen op mijn lichaam, begon ik ook eindelijk progressie te zien in het sporten. Ik kan jullie vertellen dat het zien van progressie in de juiste richting na al het harde werk een van de meest bevredigende gevoelens zijn die je je maar kunt inbeelden. Eenmaal je progressie ziet is er geen houden meer aan en wil je alleen maar meer en wordt je motivatie onbegrensd. Al moet ik jullie wel een realistisch beeld meegeven dat de eerste 3-5 maanden er een explosie groei kan ontstaan en vanaf dan word je opnieuw uitgedaagd om je workout tot een nieuw niveau te brengen. 

Hieronder een foto van mijn eigen progressie na enkele maanden: dit is vooral om aan te tonen dat niemand 'fit' wordt geboren maar iedereen zeker het potentieel in zich heeft om zijn of haar doelen te bereiken. De vraag is meestal: Hoe hard ben je bereidt ervoor te werken?Personal Trainer

De weg naar personal trainer is eigenlijk gekomen op advies van de mensen rondom me en in de sportschool. Zelf zat ik aanvankelijk niet echt met de gedachtes dat ik ooit mensen zou coachen naar hun beste zelf. Nadat ik mijn eigen progressie had gemaakt merkte ik wel dat mijn omgeving anders naar me begon te kijken. Er kwamen vaak vragen binnen over tips en tricks over hoe een work out aan te pakken, er werd regelmatig gevraagd om samen te trainen en uit die trainingen kreeg ik dan soms de bijnaam 'coach'. Zelf begon ik ook te merken dat het toch wel een heel speciaal gevoel was om iemand vooruit te helpen. Daarop heb ik dan uiteindelijk het besluit genomen om ervoor te gaan en tot nu toe kan ik enkel zeggen dat dit de beste beslissing was die ik ooit heb genomen. Graag help ik jou verder en nodig ik je uit om het begin van jouw verhaal samen te realiseren. Tot snel!Over Randy
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x