Klantervaringen

star
star
star
star
star

Ik wil je ONTZETTEND hard bedanken voor de afgelopen 1,5 maand. Je hebt me er echt “doorgesleurd” met positieve energie, goeie punctuele oefeningen , voedingsplan, maar vooral de “yes you can en stop met zeuren”-aanpak. Ik heb op 1 maand al grenzen verlegd.

Sarah De Vries

star
star
star
star
star

Ik train al een tijdje met Randy en kan dit alleen maar aanraden. Elke training is anders en heel afwisselend. Randy is een heel aangenaam persoon en je merkt ook dat dit echt zijn passie is. De workouts zijn aangepast aan je niveau maar wel vrij hoog van intensiviteit, goed om uit je comfort zone te komen ;-). Heb een tijdje last gehad van mijn knieën en de workouts werden direct aangepast, waardoor ik kon blijven sporten, een woord= topper!

Nathalie Van den Berg

star
star
star
star
star

Ik heb in de maand september getraind met Randy en heb daar geen moment spijt van gehad. Hij is heel flexibel en zorgt dat je 100% waard krijgt voor je geld. Ik ben de afgelopen maand niet alleen fitter geworden maar heb ook veel bij geleerd over fitnessen. Randy is naast een gedreven personal trainer ook een super aardige gast. Zeker een aanrader!

Mauro Nieuwenhuizen

star
star
star
star
star

Randy gaat samen met jou je doelstellingen na en implementeert deze in trainingen op jouw maat gemaakt! Hij probeert het uiterste uit de trainingen te halen waardoor snelle resultaten volgen en stopt pas wanneer er enkele druppels zweet gevloeid zijn. De motiverende pep-talks, goede follow-up en variatie in trainingen zijn slechts enkele redenen waarom ik graag kom trainen.

Yana Kerkhofs

star
star
star
star
star

Randy is een zeer motiverende trainer die leuke workouts samenstelt op jouw niveau. Hij is zeer flexibel in de trainingsuren en staat altijd voor je klaar. Tijdens de trainingen wordt er hard gewerkt maar kan er ook zeker samen gelachen worden. Zeer zeker een aanrader!

Laurie Loraine Bucyzinski

star
star
star
star
star

Zeer leuke, leerrijke, intensieve en gezellige trainingen. Het eetschema op maat is ook zeer goed vol te houden. Hij maakt ook altijd tijd om de vragen die je hebt goed en snel te beantwoorden. Echt een aanrader!!

Lisa van der Molen

star
star
star
star
star

Ik fitness al twee jaar zonder begeleiding en nu ik een paar sessies met Randy heb gedaan voel ik een grotere verandering die ik op mezelf nooit had kunnen bereiken. Hij personaliseert de trainingen en haalt het uiterste uit jezelf. Hij is een sympathieke trainer, ik voel me helemaal op mijn gemak bij hem waardoor ik ook graag naar de trainingen kom. Randy werkt motiverend en heeft een echte passie voor zijn vak.

Jana Van den Broek

star
star
star
star
star

Randy heeft me een jaar terug een aantal sessies gegeven waardoor ik nu zelfstandig nog steeds dagelijks ga fitnessen. Mijn doel was om massa en spieren op te bouwen en ben ondertussen van 68kg naar 80kg. Thanks Randy!

Benyamin Ates

star
star
star
star
star

Randy is een heel toegewijde trainer die de klant altijd op 1 zet. De dosis humor, variatie en uitdaging die hij iedere training voorziet zorgt ervoor dat ik met veel plezier de trainingen beleef. Iedere training verleg ik mijn grenzen. Waar ik vroeger met veel tegenzin ging sporten merk ik nu dat het toch zowel leuk als uitdagend kan zijn. De resultaten spreken ook voor zich.

Jona Kiana

star
star
star
star
star

Zeer intensieve, maar effectieve trainingen. Randy stelt de trainingen op zodat ze gericht zijn op je eigen doelen. Het is heel motiverend om met hem te trainen en hij pusht je tot het uiterste! Echte aanrader om samen met Randy te trainen

Femke Brebels

star
star
star
star
star

Zeer gemotiveerde trainer waardoor ik zelf veel energie en motivatie krijg voor te sporten. De lessen zijn leerrijk, afwisselend, boeiend en zeker niet saai. Randy helpt je met al je vragen, geef je nuttige tips en een voedingsschema op maat. Ik heb na iedere training meer en meer zin om er super hard voor te gaan en samen met zo een top trainer als Randy komt dit helemaal goed!

Line Trippas

star
star
star
star
star

Je geeft super fijne lessen met variërende oefeningen, je past je aan aan de klant zodat er genoeg uitdaging is, maar het doel ook haalbaar blijft. Als je wilt zweten moet je zeker bij jou zijn. De klant staat bij jou op nummer 1. Je bent een behulpzame en motiverende coach! Doe zo verder in 2020!

Anouschka Vanhamel

format_quote
star
star
star
star
star

Randy de beste wensen voor 2020. In dit nieuwe jaar wens ik je veel succes als personal trainer! Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren, je stemt de inhoud van je les af op je klant, je levert maatwerk. Als 57-jarige ben ik net iets verder gekomen dan ik dacht dat ik kon. Je verlegt grenzen maar overschrijdt ze niet. Buikspieroefeningen-rugtraining, het helpt mij. Mijn benen kunnen mij weer volgen. Er zit veel afwisseling in je trainingen! Deze sporttijd is echt me-time! Bedankt Randy

Alice Croonen

star
star
star
star
star

Ik train nu al een tijdje met Randy en ik ben super tevreden! Hij houdt veel rekening met je en past zijn trainingen aan naar je eigen doelen. Ook is hij erg flexibel in zijn tijden wat handig is als je student bent of een baan hebt. En zeker niet onbelangrijk, de trainingen zijn altijd super gezellig

Cheyenne van Helvoirt

star
star
star
star
star

Heel goede personal trainer. Super motiverend en geeft altijd tips om het beter te doen! Ook heel sociaal en geduldig. Zeker aan te raden!

Priscillia Kiana

star
star
star
star
star

Geeft erg fijne personal training en blijft mij nieuwe aspecten leren. Zijn schema’s zijn killer! Ik ben nu 4 maanden onder begeleiding van Randy en ben gezakt in gewicht en vet en gestegen in spiermassa! Ik ben super tevreden met de manier van personal training en op naar nog meer vooruitgang de aankomende maanden!

Chantal de Mol

star
star
star
star
star

Luistert goed en past de training aan op mijn behoeftes!

Ahmed Boh

star
star
star
star
star

Hij weet waar hij mee bezig is en probeert het beste uit jezelf te halen! resultaten gegarandeerd!

Jordy Theunis

star
star
star
star
star

Randy ik had mijn twijfels bij jou training. Maar toen ik het 1 keer had geprobeerd was ik aangenaam verrast. Je duwde me tot mijn limiet, de grens die ik niet eens wist die ik had. Het het gene dat me vooral overtuigde is dat randy mijn bench 10kg deed stijgen in 2 weken tijd. Dit leek onmogelijk maar hij heeft het gedaan!

Perry van Overeem

star
star
star
star
star

Zeer goede personal trainer! Beantwoord al je vragen en helpt je bij al je problemen over fitness. Zeer intensieve maar effectieve trainingen en bovendien een heel tof persoon om mee te trainen! Zeker een aanrader!

Jordi Nijs

star
star
star
star
star

Zeer goede personal trainer. Geeft antwoord op al je vragen en helpt je verder op je eigen niveau. Super leuke trainingen!!

Geena Geuens

star
star
star
star
star

Randy is een fijne en aangename trainer. Hij kijkt naar wat je kan, maar probeert je net datgene verder te krijgen!

Annelien Bormans

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x